Изборник Затворити

Упутствo за реализацију наставе на даљину

Драги ученици и родитељи,

Обавештавамо вас да школа у наредном периоду неће радити али ће настава бити  реализована путем Google drive где ће бити постављени потребни материјали за учење са радним задацима. Наставне материјале за учење на даљину можете преузети на сајту школе од понедељка 23.3.2020. године.  Материјали ће бити редовно постављени за сваку недељу у виду ПП презентације и у Ворд документу.  

Молимо да редовно пратите наставу и шаљете потребне одговоре на начин који је назначен на сваком документу како би се на основу ваших одговора пратио ваш рад и вршило оцењивање.

Комуницирајте са одељењским старешином, са вашим професорима и другарима из одељења  путем мејла, друштвених мрежа, како би на тај начин сви заједно успешно завршили и ову школску годину.

Свим ученицима желимо пуно среће и успеха у учењу! 

Корак 1

Отворите сајт школе http://psh-skola.edu.rs/

Корак 2

У главном менију изаберите страну НАСТАВА НА ДАЉИНУ која ће вас одвести до линкова који воде ка наставним материјалима за ваше одељење.

Корак 3

Изаберите ваше одељење кликом на сам назив одељење и то ће вас одвести на Google drive где се налазе потребне материјали распоређени по предметима.

Корак 4

Изаберите предмет тако што два пута кликнете на сам назив предмета и на тај начин можете приступити наставном материјалу за тај предмет.

Корак 5

Скините наставни материјал тако што поставите курсор (миш) на сам материјал који желите да скинете и кликнете на стрелицу у горњем левом углу. Потом изаберете место у вашем рачунару где желите да сачувате фајл и кликнете на поље Save (сачувај).

Упутство за преузимање материјала за учење можете преузети ОВДЕ.