Изборник Затворити

Оно што нас издваја у односу на друге

Наша школа поседује 25 пространих, савремено опремљених лабораторија, осветљених природном светлошћу.
Ученик наше школе је у сваком погледу У ФОКУСУ. Он је ЦЕНТАР ГРАВИТАЦИЈЕ рада у нашој школи.
Наши наставници су пре свега, потврђени стручњаци у области свог рада, искусни педагози и људи са богатим методолошким искуством.
Родитељи су наши највреднији ПАРТНЕРИ у васпитању наших ученика. Заједничким радом учинићемо наше ученике ЗРЕЛИМ ЉУДИМА, способним за сва будућа животна искушења.
Наша школа својом локацијом, опремљеношћу простора и сталним надзором над ученицима и њиховим активностима, као ниједна друга школа, пружа врхунске услове за њихов БЕЗБЕДАН РАД И БОРАВАК.
Бил Гејтс је рекао да рачунар треба кориснику да омогући да има што више времена за размишљање, а не да мисли уместо њега. Полазећи од ове премисе, ми у раду обилато користимо информационе технологије, али знамо колико вреде и вештине, које ученик мора да стекне у раду својим рукама.
Као најбоља школа у Србији, посебну пажњу посвећујемо, ваннаставним активностима наших ученика, кроз чију реализацију, унапређујемо њихове способности и откривамо посебне склоности.
Нашим ученицима смо омогућили да похађају више различитих курсева из области информатике, да уче стране језике и стекну додатна знања на семинарима о вештинама добре комуникације, о стицању пословних вештина и др. На тај начин развијамо дуално образовање, које ће им омогућити, да одмах након завршетка средње школе, могу да започну своју успешну каријеру.